Tudnivalók

Sziasztok!

Sportiskolánk egy komoly hagyományokra épülő harcművészeti Iskola, ahol egymásra épülve életkori csoportbontásokban, hivatalos tananyag szerint tanulnak, fejlődnek a gyerekek és a felnőttek.

Az évben bármikor lehet hozzánk csatlakozni, a mesterek és a magas öves tanulók, tanítványok mindenben segítenek, türelmesen magyaráznak, érthetően bemutatják a feladatokat. Nyáron a VII. és VIII. hónapban nincsenek edzések.

Ovis Torna 3-7 évig – ebben a csoportban nincs harcművészeti elem, de sok egyensúlygyakorlat, bátorság és ügyesség, illetve erősítő gyakorlat szerepel, a mozgáskoordinációs feladatokról nem is beszélve.

Hapkido Mini 5-9 év – ebbe a csoportba az OvisTornából kinőtt nagycsoportos gyerekek illetve a kisiskolások 1-2-3 osztály kerülnek, ahol a harcművészet alapjait tanulják, Gurulások, esések, légzés, erősítés, lazítás, rúgások, szabadulások, csapások, ütések, de persze sok játékos feladat is van mindeközben.

Hapkido Gyerek – elsősorban az általános iskolásoknak szól ez az edzés, vegyesen, párhuzamos szinteken tanulnak, az önálló munkavégzés a gyerekek részéről igen fontos. A kapott feladatokat egyedül és párban is tudják gyakorolni.

Hapkido Felnőtt – A heti 3 edzésből 2 kötelező H-Sze-P 19-20.30 ahová 14 év fölötti gyerekek és felnőttek járhatnak. z az edzés fárasztó, alig van játék, de gyorsan lehet haladni, sokat lehet fejlődni, Bárki csatlakozhat segítünk neki. Fokozatosan kell edzeni, növelni a terhelést, nem kell és nem is szabad mindenkinek minden feladatot “bevállalnia”.

Haidong Gumdo – vagy másik nevén Koreai Kardozás – 10-12 évtől ajánlott, Heti 1 edzés van, de otthon is kell picit gyakorolni, tanulni! Vannak alapvágások-Bázis technikák, Formagyakorlatok, Formai küzdelem, Küzdelem, Gyertyaoltás, Papír vágás, Bambusz vágás, Statikus fókusz gyakorlatok, Meditáció, Kard tánc zenére, stb…

Az első edzéshez a bátorságon kívül, hosszú melegítőnadrág és fehér poló kell, mezítláb vagyunk a teremben.

Természetesen idővel lehet Hapkido edzőruhát és övet venni, de ez kezdetekben nem szükséges feltétlenül.

Az edzéseket Budapesten Ébend Gábor Hapkido és Taekwondo mester tartja az ifjú mesterek és segédedzők bevonásával, Mogyorósbányán minden edzést Ébend Gábor Hapkido mester tartja.

Tavasszal és ősszel  1-1 napos Hapkido Szemináriumok tartunk általában. Nyáron pedig az 1 hetes Nyári edzőtáborainkban lehet rengeteget tanulni, fejlődni és a többieket is jobban megismerni. Az éves edzésmunka szerves részét képezik a táborok, ilyenkor több idő van az apróbb részletekre is és egymás megismerésével így válhattok a vidám kis családias hangulatú közösségünk befogadott tagjaivá.

Régebbi infok

2015. Nov. 16. 9-18.00 Hapkido JinJungKwan – koreai harcművészet, 1 napos őszi Szeminárium a HapkidosuliÉbend Gábor Hapkido és Taekwondo mester vezetésével. Szeretettel várunk kezdő és újrakezdő sőt haladó harcművészeket, férfiakat, nőket, komoly tiniket +12 év fölött. Jó hangulat, családias légkör, segítőkész hapkidosok Ne hagyd ki! – remek program, hívd el ismerősödet is! Kérünk egy megosztást. — itt: Diamond Sportiskola – Diamond Sportegyesület
www.Hapkidosuli.hu Info: 0620 9460321

Hapkidosuli Őszi Nyílt Szeminárium

Hapkidosuli Őszi Nyílt Szeminárium – Budapest Nov. 16.

https://www.facebook.com/events/755823827820763/?ref_dashboard_filter=upcoming

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.