Tudnivalók

Sziasztok!

Sportiskolánk egy komoly hagyományokra épülő harcművészeti Iskola, ahol egymásra épülve életkori csoportbontásokban, hivatalos tananyag szerint tanulnak, fejlődnek a gyerekek és a felnőttek.

Az évben bármikor lehet hozzánk csatlakozni, a mesterek és a magas öves tanulók, tanítványok mindenben segítenek, türelmesen magyaráznak, érthetően bemutatják a feladatokat. Nyáron a VII. és VIII. hónapban nincsenek edzések.

Ovis Torna 3-7 évig – ebben a csoportban nincs harcművészeti elem, de sok egyensúlygyakorlat, bátorság és ügyesség, illetve erősítő gyakorlat szerepel, a mozgáskoordinációs feladatokról nem is beszélve.

Hapkido Mini 5-9 év – ebbe a csoportba az OvisTornából kinőtt nagycsoportos gyerekek illetve a kisiskolások 1-2-3 osztály kerülnek, ahol a harcművészet alapjait tanulják, Gurulások, esések, légzés, erősítés, lazítás, rúgások, szabadulások, csapások, ütések, de persze sok játékos feladat is van mindeközben.

Hapkido Gyerek – elsősorban az általános iskolásoknak szól ez az edzés, vegyesen, párhuzamos szinteken tanulnak, az önálló munkavégzés a gyerekek részéről igen fontos. A kapott feladatokat egyedül és párban is tudják gyakorolni.

Hapkido Felnőtt – A heti 3 edzésből 2 kötelező H-Sze-P 19-20.30 ahová 14 év fölötti gyerekek és felnőttek járhatnak. z az edzés fárasztó, alig van játék, de gyorsan lehet haladni, sokat lehet fejlődni, Bárki csatlakozhat segítünk neki. Fokozatosan kell edzeni, növelni a terhelést, nem kell és nem is szabad mindenkinek minden feladatot “bevállalnia”.

Az első edzéshez a bátorságon kívül, hosszú melegítőnadrág és fehér poló kell, mezítláb vagyunk a teremben.

Természetesen idővel lehet Hapkido edzőruhát és övet venni, de ez kezdetekben nem szükséges feltétlenül.

Az edzéseket Ébend Gábor Hapkido és Taekwondo mester tartja Budapesten, a Pilisvörösvári edzéseket Ébend Gábor Hapkido mester tartja.

Tavasszal és ősszel  1-1 napos Hapkido Szemináriumok tartunk általában. Nyáron pedig az 1 hetes Nyári edzőtáborainkban lehet rengeteget tanulni, fejlődni és a többieket is jobban megismerni. Az éves edzésmunka szerves részét képezik a táborok, ilyenkor több idő van az apróbb részletekre is és egymás megismerésével így válhattok a vidám kis családias hangulatú közösségünk befogadott tagjaivá.

Régebbi infok

2015. Nov. 16. 9-18.00 Hapkido JinJungKwan – koreai harcművészet, 1 napos őszi Szeminárium a HapkidosuliÉbend Gábor Hapkido és Taekwondo mester vezetésével. Szeretettel várunk kezdő és újrakezdő sőt haladó harcművészeket, férfiakat, nőket, komoly tiniket +12 év fölött. 4 edzés – 3000,-Ft Jó hangulat, családias légkör, segítőkész hapkidosok Ne hagyd ki! – remek program, hívd el ismerősödet is! Kérünk egy megosztást. — itt: Diamond Sportiskola – Diamond Sportegyesület
www.Hapkidosuli.hu Info: 0620 9460321

Hapkidosuli Őszi Nyílt Szeminárium

Hapkidosuli Őszi Nyílt Szeminárium – Budapest Nov. 16.

https://www.facebook.com/events/755823827820763/?ref_dashboard_filter=upcoming

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.