Hapkido Budapest 7-70 év

Évtizedes tapasztalattal, nemzetközi színvonalon oktatunk önvédelmet, rúgásokat, gurulás és eséstechnikát, töréstechnikát, légzéstechnikát, eszközök használatát egy olyan családias hangulatú felnőtt csoportban, ahová folyamatosan várjuk a Hapkido iránt komolyan érdeklődők jelentkezését 12- akár 60 évesen is. Edzéseinket 18 óráról kezdjük, így akár munka után, vagy akár a családos szülők is el tudnak jönni az edzéseinkre. Edzőtáborok, Szemináriumok, Övvizsgázási lehetőségek. Munkánkat Lee Chang Soo 9. Danos koreai Hapkido mester, Raphael Couet 7. Dan francia Hapkido mester és Alvaro Sanz 7. Dan spanyol Hapkido mester segíti.

Az edzéseket veteti: Ébend Gábor Európa-bajnok edző, Taekwondo és Hapkido mester,  Reisz Balázs Hapkido mester, Szommer Zsombor Hapkido mester

  • Hétfő:  18.30 – 20.00
  • Péntek: 18.30 – 20.00

***
Video

 

MÉG TÖBB VIDEÓ ITT ! ! !

http://hapkidosuli.hu/videok/

*******************************************************************

Hapkido Gyerek (7-14 év)

Hétfő: 18.30-20.00    Péntek: 18.30-20.00

Ez a csoport a Pókemberek Ovis Torna csoportjainkból kinövő gyermekekkel alakult meg, majd híre ment és így csatlakoztak hozzánk páran a gyerekek közül. Pár hónapig heti 1 alkalommal tartottunk csak edzéseket, majd felmerült a heti 2 edzés szükségessége. Ezek után beindult a szombat délelőtti edzés 10-11.30 időpontban. Ez később a lelkesebb szülőkkel kibővült, így a Családi Hapkido nevet kapta.

Ebben a csoportban a koreai harcművészetek alapjaival ismerkedhetnek meg a gyerekek. Megtanulják az állásokat, a légzéstechnikát, a lábfej tartásokat, alapvető rúgásokat, gurulások és esések alapjait. A kéztechnikák gyakorlása során rengeteget javul a koordinációs képességük, a lábtechnikákkal pedig összefüggenek a szükséges egyensúly és lazító gyakorlatok. A töréstechnikák, a szivacs birkózások és a magasugrások során ki-ki kipróbálhatja a képességeit. A technikai képzést közbeiktatott képességfejlesztő játékokkal együtt tesszük élvezetessé.

csopkep.mini2

Kérem nézzétek meg a Fotógalériát is!
Mindenkit szeretettel várunk az edzéseinken!

Video
Hapkidosuli – Hapkido Mini edzések

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.